ur arkivet: tittut! / from the archive: peekaboo!

dogs, from the archive, life in general

Aska på Forsa forngård, 10 oktober 2008. / Aska, at the farmer’s museum of Forsa on October 10, 2008.

Regnig söndag idag, perfekt för att sitta inne och virka. ;) Inte ens hundarna verkar speciellt sugna på några äventyr, utan ligger i lurviga högar lite här och där och småsnarkar förnöjt. Tror att jag ska ta fram lite älgmärgben ur frysen som de kan få gnaga på ikväll… Tanken är även att jag ska få lite c-uppsatsteori skriven idag, så vi får hoppas att motivationen behagar infinna sig!

Today is a rainy Sunday, perfect for staying indoors and crocheting. ;) Not even the dogs seem very keen on any adventures. They’re spread around the apartment, curled up as fluffy balls and snoring peacefully. I think I’m going to get some moose marrow bones out of the freezer for them to chew later tonight… I’m also supposed to be working on the theory chapter of the acadamic paper today, so I’m crossing my fingers for inspiration to strike!

8 Responses

 1. Mins du min bild tagen vid samma tillfälle som den översta? Jag använde den till en Photoshop uppgift när jag läste “digital darkroom” i USA, jag la en typ av filter på och min lärare som ALDRIG var nöjd med något som någon gjorde, gillade den skarpt.
  Jag var så chockad att när hon frågade vems bilden var under en allmän bildkritik vågade jag inte säga att det var min… ;)

  Fantasium Reply:

  Haha, men Maaariell, det var väl klart att du skulle säga att den var din! Du är ju en jätteduktig fotograf! :)

 2. Herlige bilder, likte spesielt det øverste :)

  Fantasium Reply:

  Tack snälla! :)

 3. Hejsan! Kikar igenom din blogg ett tag nu & wow vad fina bilder du tar! Har försökt hitta din hotmail men finner den ingenstans.. Tänkte fråga om jag får använda dina bilder till en hemsida som heter http://www.stallet.se. Man skapar sitt eget stall & sedan kan man skapa hästar & husdjur som man kan sälja vidare till andra medlemmar & tex ha sin egen uppfödning :)
  Väldigt tacksam för svar & svara gärna på min e-mail/hotmail! :D

  Hälsningar, Anna.

  Fantasium Reply:

  Tack för din kommentar, Anna! Nu har jag skickat dig ett mail. :)

 4. hihi jodu, händig kvinna reder sig själv :D Nellie ÄLSKAR verkligen stolen! =))) hihi ja dynorna är rätt läckra MEN egentligen för “skrikiga” för mitt kök då jag egentligen har mer “pastellgrönt” men har tyvärr inte hittat dom PERFEKTA dynorna än :(

  Fantasium Reply:

  Då ska jag hålla tummarna för att de perfekta dynorna dyker upp! Annars får väl händiga kvinnan köpa tyg och sy egna överdrag! ;) Kram!