ur arkivet: leeera! / from the archive: muuud!

dogs, from the archive

Sirius, 7 månader gammal, springer på fältet i England tillsammans med sin kusin Petra. Fotat 12 februari, 2005.
Sirius, 7 months old, running on the field in England together with his cousin Petra. Photographed on February 12, 2005.

Vad tycker ni besökare om lite inlägg ur arkivet? Alla gamla inlägg försvann ju i våras, och dessutom finns det många bilder i arkivet som jag aldrig delat med mig av här förut. Är det roligt att kika på, eller känns det bara inaktuellt? Tyck gärna till! :)

I’m curious, how do you blog readers feel about some photos from my archive? All of my old blog entries disappeared this spring, and I also have a lot of pictures that were never posted here. Do you enjoy looking at such pictures, or would you prefer if I only post new pictures? Please let me know! :)

9 Responses

 1. Alltid lika härligt att se dina bilder!!

  Fantasium Reply:

  Tack snälla Carro! :)

 2. Givetvis är det ALLTID intressant att se bilder ur arkivet!! Varför måste det bara vara sånt som precis som hänt när det lika gärna kan vara sånt som man minns och ser tillbaka på, med glädje eller sorg (eller någon annan känsla för den delen)! Delad glädje, dubbel glädje, delad sorg, halv sorg!

  Fantasium Reply:

  Härligt att höra att du tycker det, fina Lina! :)

 3. Ann (the other one)

  Love them! Both old and new, please :o)

  Fantasium Reply:

  Thanks, Ann! :)

 4. Love all pics Anna, so old and new please. :-)

 5. Hej! Jag är en ny läsare (eller inte så ny, men har aldrig kommenterat förut). Jag tänkte ta chansen att skriva: både gamla och nya bilder uppskattas massor, du är en riktig inspiration när det gäller att ta vackra hundbilder (och vackra bilder överhuvudtaget!).

 6. I enjoy both old and new. I don’t make it over to your blog very often so when I do I sit and scroll through sometimes a couple of months worth of entries. And I like the reflections :)