7 månader gammal / 7 months old

dogs

Idag fyller en viss liten rödtott 7 månader! Underbara unge, jag är så nöjd med honom. Orion är fortfarande väldigt mycket valp och ganska sen i mognaden – han har precis börjat prova på att lyfta på benet. Spökåldern har inträtt och jag har fullt upp med att hålla mig för skratt när han går på tårna och är misstänksam mot trehjulingar som grannen lämnat ute i sin trädgård. Vi tränar lite rallylydnad men väldigt mjukt och lugnt. Orion har inte lika stort föremålsintresse som Sirius och Tintin, så vi leker mycket tillsammans och lägger krut på att jobba upp det som finns. Eller ja, som synes av bilderna nedan så har han ett helt okej föremålsintresse, men inte det där smått maniska som kan bryta igenom vilken störning som helst. :) Han är helt underbar i all hantering och ligger på rygg och småslumrar när jag klipper hans klor. Han har jättetrevlig attityd till andra hundar och människor är det bästa som finns. Och han är sååå rolig att fotografera – det är bara att ge honom en leksak så studsar han runt och busar så fint framför kameran. :D

Today, a certain little readhead turns 7 months! He’s such a dearie, and I’m so pleased with him. Orion is still very much a puppy and seems to be a late bloomer – he’s just starting to try out the concept of cocking his leg. He has entered the “Seeing Ghosts” stage, and I’m trying my very best to keep from laughing when he tiptoes around and looks with great suspicion at the tricycles that our neighbour left out in their garden. We do a big of rally obedience training, but very gently and slowly. Orion is not quite as interested in toy as Sirius and Tintin are, so we spend a lot of time playing together to build up his interest. Well, as you will see from the pictures below, he’s not uninterested in toys, but he’s not completely manic about them to the point where I can use a toy to break through distractions. :) He’s so lovely to handle; when I trim his claws, he rolls over on his back and snoozes. He’s also very sweet and civil with other dogs, and he loves people best of all. And he’s sooo much fun to photograph – I just give him a toy, and he goes about bouncing around in front of my camera. :D

160408_01

160408_03

160408_04

160408_05

160408_02

160408_06

160408_07

160408_09

160408_08

2 Responses

 1. Åh, fina rödtotten! Han gör sig helt klart fantastiskt på bild<3

 2. Hejsan! (http://fantasium.se/)
  Magnus Fäldt från Kamda.se här.
  Skickar en förfrågan för att se om du är intresserad av samarbete.
  Jag är i behov av tester samt artiklar till ex. kamerafilter.se reflexskarm.se mm
  Om du är intresserad att testa nya fotoprylar så hör av dig.

  Ha en bra dag!
  Vänligen Magnus