ett oväntat paket

dogs

I förrgår så kom det plötsligt ett paket med posten. Jag hade inte beställt något så jag blev lite förbryllad, men jag kände genast igen klistermärket på paketet – det var från Vildhunden! Spännande! Vi har ju ett litet samarbete med Vildhunden. Inte så att vi är sponsrade av dem, men Vildhunden gillar mina bilder och jag gillar verkligen deras “tänk” och inriktning som företag. Så när de frågade om de fick använda en av mina bilder på Tintin med en klövjeväska från dem i en annons så sa jag tveklöst ja. Annonsbilder är annars ganska dyra att köpa in, men för mig kändes det självklart att låna ut bilden och därmed stötta ett litet företag så att de förhoppningsvis kan få växa. :)

Och som tack så dök det alltså upp ett litet överraskningspaket! Egentligen borde väl Tintin ha fått öppna, men eftersom Orion aldrig hade fått prova tidigare så lät jag honom börja.

160201_01

“Det luktar gott härinne!”

160201_04

“Åååh, ett HORN! Ge mäj!”

160201_02

“Eh, hallå där,” sa Tintin. “Vem är det som har varit modell här egentligen?!”

160201_05

Lever- och blåbärsgodis från Vildmarkens by Åre. Typ så gött att ögonen går i kors. ;)

160201_03

Och kolla! Ett superfint reflexkoppel från Hurtta. Vi har redan provat det och jag gillar det verkligen!

160201_06

…fast nästan lika spännande som sakerna var förstås fyllningspappret! ^_^

160201_07

“Jag gillar det här med att vara fotomodell!”
Vildhunden skickade även med ett ex av tidningen med annonsen i! Visst gör sig Tintin bra i tryck?

Tack snälla Vildhunden för det fina paketet! Vi tycker att det är så roligt att få samarbeta med er. Hoppas att ni får en massa nya kunder från den fina annonsen!

2 Responses

  1. Tack Anna för den fina bilden. Vi är så glada att vi fått möjligheten att låna din bild. Det är värt massor för oss <3

  2. PAAAAAKEEEEEET!!!