something purple this way comes…

dogs, life in general

Nu börjar det bli på riktigt. Om tolv dagar så åker jag till England, för att spendera fem dagar hos mina uppfödare och träffa och välja vår nya familjemedlem. Iiih! Jag känner mig så glad och förväntansfull. Det kommer att bli tufft sen, för enligt gällande importregler så får vi inte hämta hem valpen förrän den är 15 veckor gammal. Rabiesvaccin får ges tidigast vid 12 veckors ålder och sedan måste man vänta i 21 dagar innan man reser. Men den som väntar på något gott…

Valpen har redan fått “sin” färg. I flocken så har Ruth gult, Aska rött/rosa, Sirius blått och Tintin grönt. Valpen har därför fått – lila! Och idag kom det här helt underbara paketet från vår favoritshop Vildhunden.se!

It’s beginning to feel real, now. In only twelve days, I’ll be going to England to spend five days at “my” kennel, where I’ll be meeting and choosing our new family member. I’m so happy and excited about it! It will be tough after I’ve been there, because due to current import regulations, we’re not allowed to bring the puppy to Sweden until it’s 15 weeks old. Rabies vaccination can’t be given before 12 weeks of age, and then we have to wait an additional 21 days before the puppy can travel. But it’s something well worth waiting for!

I’ve already chosen the puppy’s own colour. In our pack, Ruth has yellow, Aska red/pink, Sirius blue, and Tintin green. So the puppy will get – purple! Today, we received this package from our favourite shop, Vildhunden.se!

151014_01

Tack snälla, snälla Vildhunden! :D / Thank you so much, Vildhunden! :D

151014_02

Älskar halsbandet från Cycle Dog – gjort av återvunnen cykelslang (bra miljötänk!), mycket ställbart (perfekt till växande valpis!) och supersnyggt!
I love the collar from Cycle Dog – made from a recycled bicycle tube (environment friendly!), very adjustable (perfect for a growing pup!), and gorgeous!

151014_04

151014_05

Tintin var snäll och hjälpte mig att visa upp halsbandet – visst är det tjusigt!
Tintin was kind enough to help me model the collar – isn’t it great!

151014_03

Redan en välutrustad valp! ;) / Already a well equipped puppy! ;)

One Response

  1. Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wsospredr) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?