tisdagstreat / tuesday treat

dogs, life in general

Idag hade hundarna och jag förberett oss på en ganska trist dag, pälsvård stod på schemat. Jag livade upp stämningen för mig själv genom att lyssna på en deckare på ljudbok medan jag pälspysslade, men hundarna var nog inte lika roade av det. ;) Men sen när Sirius och jag gick och hämtade posten så vände det plötsligt och blev en toppenrolig dag! I brevlådan låg ett paket från Vildhunden, vår favorit-hundbutik. Om allt går som det ska så ska vi ha ett litet samarbete med dem framöver, där vi ska få testa och recensera några av deras produkter. Dagens paket var ett litet tack för att vi vill vara med och samarbeta; både hundarna och jag blev jätteglada!

Today, the dogs and I had prepared for a rather boring day, as their grooming sessions were way overdue. I entertained myself by listening to a crime novel on audio book while working on their coats, but I don’t think the dogs were very amused by it. ;) But when Sirius and I went to fetch the post a while later, the day turned around and suddenly became fun! We found a package from our favourite online pet store in the mailbox! If all goes according to plan, we will be cooperating with this little company by testing and reviewing some of their products. Today’s package was a little thank-you for agreeing to becoming testers; the dogs and I were so excited!

150217_02

Paket! / A package!

150217_03

“Eeh, jag tror att det är till mig?” / “Um, I think that it’s for me?”

150217_04

“Ooh…”

150217_05

Alla fyra hundarna fick ett varsitt Gnawlers-ben! Tidigare har vi fått med ett som present när vi har beställt saker från Vildhunden och då har Ruth fått benet. Det var kul att se att de andra blev lika förtjusta som Ruth, även om det inte räckte riktigt lika länge för dem. ;) Sirius gjorde slut på sitt först, på kanske 15 minuter. Ruth gnagde på sitt hela tiden medan jag borstade henne, så det var nog närmare en timme.

The dogs all got a Gnawlers bone each! We’ve previously had one as a gift when I’ve ordered things from the web shop, and then I gave it to Ruth. It was fun to see that the other dogs liked it just as much as she does, even if they didn’t last quite as long for the other dogs. ;) Sirius finished his in about 15 minutes. Ruth was chewing hers all the while as I groomed her, so just under an hour.

150217_06

Mattes favoritpryl – en praktisk och snygg behållare för miljövänliga bajspåsar!
My favourite thing – a practical and cool container filled with environment-friendly poo bags!

150217_07

Och Sirius och Tintins favorit – Planet Dog Orbee Ball! / And Sirius’ and Tintin’s favourite – Planet Dog Orbee Ball!

150217_08

150217_09

150217_10

150217_11

En väldigt stryktålig boll som lyser i mörkret, flyter i vatten, är återvinningsbar och smakar fräscht av mint! Enligt Tintin är det den bästaste och finaste bollen i hela världen nånsin. ;) Om det är någon som tvekar på bollens älskvärdhet så har Tintin gjord både en gif och en filmsnutt som bevisar hur bäst den är.

A very durable ball that glows in the dark, floats, is recyclable, and tastes of mint! According to Tintin, it’s the bestest and most wonderfullest ball in the world ever. ;) If anyone should doubt the absolute wonderfulness of this ball, Tintin has prepared both a gif and a short movie clip to prove just how great it is.

150217_01

 

2 Responses

 1. Haha, jag kan riktigt se Aska framför mig… HENNES paket, visst, visst, visst? :D

  Den där bajspåseprylen var ju fiffig! Har sett liknande tidigare som man fäster på kopplet, men jag kör fortfarande påsarövealltiallaklädermanäger-varianten. ;) Toppen med grön också till dig! :D

  Och du, återigen ber jag om ursäkt att jag är världens glömskaste människa. Jag förstår inte att jag inte lyckats sända dig taglet, men jag glömmer det varje gång jag är i stallet! Måste lägga in en telefonpåminnelse tror jag! Leveransen kommer, det lovar jag, men min “firma” verkar ha kass leveranstid… ;)

  Kram till er hela högen!

 2. Hej Anna!
  Jag tycker det känns jätteskönt att höra, att det finns flera än jag som kan känna så här. Faktiskt glad att vi är, åtminstone TVÅ, haha! Hur ska vi lyckas bli tuffare? Det är frågan!

  Men vad skoj att testa grejer!! Jag har haft förmånen att få prova hundsaker, och det var riktigt bra grejer. Men den där bollen, som flyter OCH lyser! Den verkar riktigt bra/kul. Ska genast gå in på Vildhunden och kika.

  Badkaret rekommenderas varmt!! Det sparar på ryggen, inga lyft, eftersom dom går i själva med hjälp av rampen. Och du som har så många hundar…..din rygg skulle bli superglad ;-)

  Trevlig helg och tack för att du skrev
  Kram
  Susanne