stora, stora stockholm

dogs, rallylydnad

141022_01

Jösses. Oj. Hoppsan.

Alltsedan Sirius och jag fick våra två godkända resultat i mästarklass i Forshaga så har jag varit sugen på att tävla mer. Ja, mästartiteln hägrar. Först så funderade jag på att åka till Rättvik sista söndagen i november. Problemet med det var bara att på måndag morgon ska jag sitta på ett flygplan till Irland, så det kändes lite logistiskt osmart. Kungsör var också ett alternativ, men det är precis efter att jag kommit hem och dessutom långt att åka för bara en klass.

Sen så har vi ju Sthlm Hundmässa, Stora Stockholm… Men, nja… Också långt att åka. Jag skulle säkert få sova över hos min syster, men att böka runt med Sirius och diverse tillbehör i kollektivtrafiken? Nej.

Det var ungefär då som Anna sa: “Men jag och Mikael ska dit och ställa ut Finn! Du kan åka med oss!” Dessutom har de boende på hotell där jag kan hyra in mig för en billig penning. Så vips! Ett par klick på SBK Tävling och nu ska vi tävla rallylydnad på Stora Stockholm, både lördag och söndag. Eeep!

Det ska bli roligt. Intalar jag mig. ;) Jag känner mig redan pirrig när jag tänker på det, och igår kväll funderade jag på om jag alls skulle blogga om de kommande tävlingarna, utifall att det skulle göra mig mer nervös. Men jag och mina nerver har gjort en häftig resa den här säsongen, så nu ger jag dem en sista omgång innan vi tar vinterlov. Jag andas. Jag tänker att det här är tävlingar som vilka som helst – för det är de ju. Bara lite bättre shopping utanför banan! :P

Vi ska inte till Stockholm för att vinna. Vi ska dit för att förhoppningsvis få ihop poäng till en mästartitel, för att se duktiga ekipage och inspireras och för att heja på Anna och Finn. Och för att få uppleva Stora Stockholm tillsammans, jag och min älskade blå, vilket minne det ska bli! ♥

8 Responses

 1. Så himla spännande ! Jag och Kite ska dit och ha lydnadsuppvisning tillsammans med talanggruppen. Det känns med otroligt spännande och väldigt läskigt :) Hoppas vi ses !

  Anna Reply:

  Men så kul! Det kommer att gå superbra för er, ni är så duktiga. Ska hålla utkik efter er! :)

 2. Va spännande och roligt :D
  Stort lycka till och hoppas det går bra.

  Anna Reply:

  Tack snälla! :)

 3. Oj vad jag blir avis. Själv vet jag inte ens om jag kommer kunna se tävlingen öht… Väntar tillökning när som helst och en stor mässa känns inte så lockande för en liten bebis som inte hunnit utveckla sitt immunförsvar. Men jag hade så gärna deltagit, precis som du säger, för att inspireras av andra och för att testa oss på en större “arena” :-)
  Lycka till!

  Anna Reply:

  Hihi, ja, bebisen kanske måste få landa lite hemma innan ni börjar med miljöträningen. ;)

  Tack snälla! :)

 4. Kul, jag ska döma agilityn där!

  Anna Reply:

  Så roligt! Gissar att det kommer många duktiga agilityekipage. :)