snabbdopp / quick dip

dogs, various creatures

Underbart solsken idag. Tog med mig pojkarna på en liten cykeltur bort till Näs så att de skulle få plaska lite. Jag brukar inte cykla med Sirius, men det är bara en kilometer eller så till Näs, och han får vara lös och välja tempo själv mer än halva vägen. Det blev en fin liten tur.

Wonderful, sunny weather today. I took the boys for a bike ride to the lake so that they could have a quick swim. I usually don’t let Sirius run with the bike, but this part of the lake is only about a kilometer away, and he gets to go off the lead and set his own pace for more than half of that. We had a lovely little outing.

140704_01

140704_02

140704_03

140704_04

140704_05

140704_06

140704_07

140704_08

Banantjuv! :O / Banana thief! :O

140704_09

På vägen hem snubblade vi över en massa mogna blåbär. Fyllde min vattenflaska med en hel liter medan Sirius och Tintin “betade” blåbär bredvid mig. När vi kom hem fick pojkarna ligga inne och ta igen sig, medan jag tog med mig Ruth och Aska ut på gräsmattan och åt massor av blåbär med kall mjölk och socker. Fin dag. :)

On the way home, we stumbled across a lot of ripe blueberries. I emptied my water bottle and filled it up with blueberries instead, all while Sirius and Tintin were “grazing” for blueberries next to me. When we came back home, the boys stayed in side to snooze for a bit, while Ruth and Aska joined me on the lawn outside while I enjoyed lots of blueberries with cold milk and sugar. A pretty wonderful day. :)

2 Responses

  1. Vilka underbara bilder av härliga hundar och vad vackert det är där ni bor.

    Anna Reply:

    Tack! Ja, det är verkligen en underbar plats. :)