Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/loidor/domains/fantasium.se/public_html/photoblog/wp-includes/post-template.php on line 265

virkväder / crocheting weather

crocheting

131014_01

Äntligen. Det känns så skönt att få komma igång med hundvirkningen, och för det krävdes en dag med blank kalender och grått väder. När jag väl är i farten så har jag inga problem med att virka på hundar lite nu och då, men jag har legat av mig under sommaren och då har det känts väldigt motigt att börja igen. Samtidigt har jag en massa beställningar som ligger och väntar, som ger mig ett ångestgnag i magen närhelst jag tänker på dem. De beställningarna borde ju motivera mig att sätta igång och jobba undan, men istället blir det tvärtom. Sen att säga nej till utflykter och hundaktiviteter när brittsommarsolen strålar och hundarna står i hallen med viftande svansar, ja, det är omöjligt. Och så har dagarna sprungit iväg… Men nu så, nu sitter jag i det varma lampljuset vid köksbordet, lyssnar jag på Game of Thrones-boken A Feast for Crows, smuttar på en kopp te och virkar för fullt!

Finally. I’m so pleased about getting started on crocheting amigurumi dogs again – I needed a blank day in my planner and grey weather for this. Once I’ve started, I have no problems crocheting a few dog parts now and then, but I’ve got out of my routine over the summer and it’s been difficult to start over. At the same time, I have a pile of orders that are waiting, and making me feel anxious whenever I think of them. The orders should probably motivate me to get started and get them out of the way, but somehow it makes it even harder. And saying no to dog adventures and activities when a glorious sun is shining outside and the dogs are wagging their tails by the front door, well, that’s impossible. And so the days have run away from me… But here I am now, in the warm lamp light at the kitchen table, listening to the Game of Thrones book A Feast for Crows, sipping a cup of tea and crocheting at full speed!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/loidor/domains/fantasium.se/public_html/photoblog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Responses

  1. NÄR SKA VI VIRKA!? :/

    Anna Reply:

    :D Onsdag! Eller torsdag! Eller fredag! Virrrka!

    Anna Reply:

    :D Onsdag är det ju valpkurs! Men Torsdag!? :D Virrrrkah!