Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/loidor/domains/fantasium.se/public_html/photoblog/wp-includes/post-template.php on line 265

födelsedagssjal till carina / birthday shawl for carina

crocheting, life in general

131013_19

131013_20

Den här sjalen fick min goa “svärmor” Carina i födelsedagspresent idag, och jag tror att den blev väldigt uppskattad. :) Det har varit lite av ett teamwork – Erik hjälpte till att välja garn, jag virkade och Tintin låg i mitt knä och hårade friskt på sjalen medan jag virkade. ;) Vi har blivit bortskämda med jättegod middag och två smaskiga tårtor. Det är alltid så härligt att komma hem till Eriks familj, och jag är särskilt glad att hundarna är så välkomna och får vara med överallt, även om de inte alltid beter sig exemplariskt hemma hos “farmor och farfar”. :P Idag fick vi en hel kasse med hundprylar av Eriks mormor, som våra hundar fått ärva från hennes collie Elvis som fick somna in tidigare i år. ♥ Två apportbockar, en massa spårpinnar, diverse kosttillskott och hundtugg och annat bra. Tack!

This shawl was my “mother-in-law'” Carina’s birthday present, and I think that she really likes it. :) It’s been a bit of a teamwork – Erik helped me pick out the yarn, I did the crocheting, and Tintin lay in my lap and contributed with his own hairs as I worked. ;) We have been spoiled with a delicious dinner and two cakes today. It’s always so nice to visit Erik’s family, and I’m especially glad that the dogs are welcome and can join in everything we do, even if they don’t always behave perfectly at “the grandparents'”. Today, we got a whole bag of doggy stuff from Erik’s grandmother, that our dogs have inherited from her Collie Elvis, who passed on earlier this year. ♥ Two woodden dumbbells, a lot of tracking markers, some supplements and chews, and other useful things. Thank you!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/loidor/domains/fantasium.se/public_html/photoblog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Responses

  1. Oj så otroligt vacker sjal! Imponerande handarbete Anna!

  2. SUPERFIN, härrejösses så duktig du är!

  3. kjempefint!! Kjenner nok så altfor godt til det der med hundar som gjerne vil bidra litt med sine egne hår i strikke- eller heklearbeidet mitt… Her i huset er det vel kanskje Heino som bidrar mest, naturlig nok :D