gosetröja / cosy sweater

crocheting, people

Jag är ju inte den enda som handarbetar här hemma. Nej, faktum är att det var Eriks stickande som gjorde mig sugen på att prova på virkning. Han började förra sommaren, då med en tröja som första projekt. Den blev jättefin, och sedan dess har jag varit väldigt sugen på en Erikstickad tröja. Och idag blev den färdig! Visst är den fin? :) Jag är så himla förtjust i den och nu riktigt längtar jag efter kyliga dagar då jag kan krypa ner i det här gosiga plagget. Tack, finaste, duktigaste och bästaste Erik! ♥

As you might know, I’m not the only crafter in this home. No, as a matter of fact it was Erik’s knitting that made me curious to try on crocheting. He started last summer, with a sweater as his first project. It turned out great, and since then I’ve been hoping for my own “Made by Erik” sweater. And today, he’s finished one for me! Isn’t it lovely? :) I like it so much, and I’m even longing for colder days when I can snuggle up in this super cosy sweater. Thank you so much, Erik dearest! ♥

3 Responses

  1. Ni är himla duktiga på det där med handarbeten båda två! Den där tröjan ser ju hur mysig ut som helst! :)

  2. Vilken superbild av dig, vacker som en dag! Tröjan är verkligen jättesnygg, jag bara älskar kragen! :) Ni stickar som värsta proffsen båda två!