evighetssjalen / the neverending shawl

crocheting, dogs, people

Började virka på den här sjalen i februari med tanken att det skulle bli en fin vårsjal… Men jag har inte kommit mig för att arbeta på den när det varit så många små lockande amigurumis att virka istället. Inte förrän förra veckan nere i Stockholm, då det helt enkelt inte var praktiskt att ta med sig hela ami-kitet med allt småplock. Istället fick sjalen följa med och jag virkade färdigt de sista 65% eller så. Det gick rätt bra att komma in i ett arbetsflow och efter ett tag tyckte jag att det var riktigt kul! Så det blir definitivt fler sjalar i framtiden. :)

I started crocheting this shawl in February, thinking it would be a lovely spring garment… But I haven’t had the patience to work on it with so many tempting little amigurumi creatures to make. At least not until last week, when I went to Stockholm. It just wasn’t practical to bring my ami kit with needles, stuffing, pellets, eyes, noses… So, I took the shawl instead, and crafted the last 65% or so of it. After a short while, I found a good work flow and really enjoyed it! There will definitely be more shawls in my future! :)

5 Responses

  1. It is GORGEOUS. :)

  2. Jag har ju blivit sjaltokig! :) Man kan aladrig få för mkt sjalar! Snygg blev det och supersnygg till jeans!

  3. Så himla fin! :D

  4. I love pink and green together, as Kate has discovered >.>