vi lever! / we’re alive!

dogs, life in general, people, places

Vips, så har det gått en hel massa dagar sen senaste uppdateringen. Men vi mår i alla fall bara bra! Vårsolen strålar energi ända in i själen på mig och plötsligt är jag sugen på projekt som att storstäda, tvätta åtta maskiner tvätt och rensa i förrådet – sånt som jag inte har orkat på evigheter. Känns skönt! :)

I fredags kom vi hem från en härlig vecka i Värmland hos Eriks föräldrar. Hundpromenader, handarbete, kortspel och mängder med god mat och fika, bättre kan man väl inte ha det? :) Sen vi kom hem har vi ägnat oss åt ovan nämnda projekt, plus att jag har sålt min själ till Ravelry, där både jag och Erik blivit engagerade i en underbar Harry Potter-grupp. (Nördparentes om någon undrar: man blir indelad i Hogwarts elevhem och har sen “classes” där man stickar eller virkar olika projekt som man får poäng för, och på så vis tävlar man om elevhemspokalen!)

Tänkte pytsa ut lite bilder ikväll, och här kommer första omgången. En underbar kvällspromenad på kanalbanken, 24 april.

Woosh, and all of a sudden several days have passed since I last updated. But we’re doing just fine! The spring sunshine is sending energy straight into my soul, and suddenly I’m inspired to take on projects like a big spring cleaning of the apartment, washing eight loads of laundry, and going through the storage room – things that I haven’t felt like doing in forever. It’s a lovely feeling! :)

Last Friday, we returned from a week in mid-west Sweden with Erik’s parents. Dog walks, fibercrafting, card games, and lots of good food and tea. What else could anyone wish for? :) Since coming back to Sundsvall, we’ve been busy with the projects mentioned above, and I’ve also sold my soul to Ravelry, where Erik and I have both become invested in a wonderful Harry Potter group. (Geek parenthesis for anyone who’s curious: the group sorts us into the four Hogwarts Houses, and then we take classes by knitting or crocheting different projects. The projects earn us points, and so we compete for the House Cup!)

I’m going to share some pictures from our days with Erik’s family, and here’s the first batch. We had a lovely walk along the little channel, on the evening of April 24.

4 Responses

  1. Vad härligt att du fått så mycket energi! Och vilka underbara bilder! :D

    Anna Reply:

    Tack snälla! :)

  2. Have really missed your pics and your blogs Anna, but am very happy that you have had such a lovely week away. You sound really re-energized and ready to take on the world. Lovely pics, Sweden looks such a beautiful place. :-)

    Anna Reply:

    It really was a lovely week away! :) And while Sweden can be a bit gloomy in the early spring, summer is well worth the wait! :)