ur arkivet: yx / from the archive: yx

dogs, from the archive

Yx, sommaren/summer of 2005.

Yx var min vän Carros vackra australiska kelpie, som hon tyvärr blev tvungen att skiljas från alldeles för tidigt. För ett par dagar sedan hörde hon om jag hade några bilder kvar på honom som kanske skulle kunna passa till en förstoring. Jag hittade de här och några till, och var bara tvungen att dela med mig eftersom jag tycker att han var så otroligt fin. Hoppas att du har det bra där du är nu, vackra Yx. ♥

Yx was a beautiful Australian Kelpie who belonged to my friend Carro, but unfortunately they had to part much too early. A couple of days ago, Carro asked me if I had any photos of Yx that might make a good print. I found these and a few more, and I just had to share them because I think that he was such a handsome dog. I hope that you’re happy where you are now, beautiful Yx. ♥

10 Responses

 1. Otroligt vackra bilder på en otroligt vacker hund!
  Han ser ut som en klok hund, en trogen vän.
  Tråkigt att dom var tvungna att skiljas åt! :'(

  Fantasium Reply:

  Tack snälla Maaariell! Ja, vi vet ju båda två hur jobbigt det är att förlora sina hundvänner. Så småningom får man ju nya hundkompisar, men det kan ändå aldrig ersätta de som vi förlorat. ♥

 2. Min vackra vackra prins <3
  tack så mycket för fotona, har beställt förstoringar nu
  Ögonen tåras när jag ser bilderna, men samtidigt försöker jag njuta av att fått ha honom i mitt liv,
  även om det blev alldeles för kort

  Kram

  Fantasium Reply:

  Är bara glad att jag kunde hjälpa till – trodde att bilderna gått förlorade i en hårddiskkrasch, men de fanns kvar på en gammal skiva. :) Och jag vet precis hur du menar. Trots allt är det bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha älskat alls. ♥

 3. A lovely looking dog! Very handsome. So sorry Carro had to lose him so soon. Hope she is OK.

  Fantasium Reply:

  It’s never easy to lose a loved, four-legged friend, but I’m happy to say that Carro is waiting to bring home a small Australian Kelpie girl soon. :)

 4. Otroligt fint kelpieuttryck, så söt!!!

  Fantasium Reply:

  Ja, han var en underbart fin kille. ♥

 5. Vilken vacker hund! Min hund blev påkörd den 8 dec, precis utanför huset.. Hörde henne när hon skrek då hon blev påkörd och sprang ut till henne & hämtade hem henne. Men hon klarade sig inte över natten.. <3

  Fantasium Reply:

  Usch, så hemskt! Jag vet hur tragiskt det är att förlora en hund i en olycka – min allra första hund blev påkörd av tåget vintern innan hon skulle fylla tre år. Nu är det tretton år sedan och det gör inte längre lika ont, men jag saknar henne fortfarande. ♥